Hip-Hop music & dance

Hello!
Ar bent numanai kur tu dabar esi? Ogi geriausiam lietuviškam Hip-Hop forume. Patikėk jeigu čia patekai tai reiškia šį vieta būtent tau skyrta. Prisijunk prie mūsų ir sužinosi viską ką reikia žinoti apie Hip-Hop'Ą!
Susitiksim forumo diskusijose :D

Forumas visiems kurie M-Ė-G-S-T-A Hop-Hop'ą!


    2NE1 paskelbė "I AM THE BEST" MV išleidimo datą

    Share
    avatar
    Danger Pinocchio
    Įkūrėja
    Įkūrėja

    Female Capricorn Pig
    Pranešimų skaičius : 179
    Join date : 2011-06-26
    Age : 22
    Miestas : Vilnius

    2NE1 paskelbė "I AM THE BEST" MV išleidimo datą

    Rašyti  Danger Pinocchio on Antr. 06 28, 2011 7:50 am


    Po mažyčių neskalndumų su MV YG ir 2NE1 pagaliau paskelbė savo MV "I AM THE BEST MESIC" išleidimo datą.
    Per savo Facebook puslapį 2NE1 paskelbė kad MV bus išleistas birželio 28 dieną 09:00AM [KST] tai yra po dviejų valandų ir 30 minučių nuo to laiko kai merginos paskelbė apie išleidimą.
    Times:
    (June 27, 2011)
    5:00 PM PDT (west coast USA)
    8:00 PM EDT (east coast USA)

    (June 28, 2011)
    1:00 AM BST (London)
    2:00 AM CEST (Central Europe)
    4:00 AM MSD (Russia)
    9:00 AM JST (Japan)
    10:00 AM EST (Australia)


    _________________

      Dabar yra Sk. 12 09, 2018 9:50 pm